Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη δυο ατόμων για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.



Κατασχέθηκαν περισσότερα από 2,5 κιλά ηρωίνης και 2092 γραμμάρια κάνναβης.

Άλλη μία εξιχνίαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.


Συνελήφθησαν χθες (29-11-2011) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 39χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης - κάνναβης). Επιπλέον δικογραφία σχηματίσθηκε και σε βάρος ενός ακόμα ατόμου που αναζητείται.
Ειδικότερα, κλιμάκιο Αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ερευνώντας πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος κατείχε και πωλούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, μετέβηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας όπου οργανώθηκε χθες (29-11-2011) το απόγευμα, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθησαν οι δυο δράστες.









Πιο συγκεκριμένα, οι δυο συλληφθέντες μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Λάρισας – Κοζάνης, μια σακούλα που περιείχε δυο συσκευασίες ηρωίνης με περιτύλιγμα ταινίας, συνολικού βάρους 1.020 γραμμαρίων τις οποίες έκρυψαν κάτω από μια πεσμένη μεταλλική διαφημιστική πινακίδα.
Μετά από περίπου δυο ώρες, ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται, μαζί με τον 24χρονο μετέβηκαν με άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο σημείο όπου είχαν κρύψει τα ναρκωτικά. Ο 24χρονος κατέβηκε από το όχημα με σκοπό να πάρει τις ναρκωτικές ουσίες, όπου και συνελήφθη μετά από επέμβαση των Αστυνομικών, ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε.
Αμέσως μετά, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνέλαβαν στην πόλη της Λάρισας και τον 39χρονο ημεδαπό, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
• Μια νάιλον σακούλα που περιείχε τρεις συσκευασίες ηρωίνης με περιτύλιγμα ταινίας, συνολικού βάρους 1524 γραμμαρίων.
• Μια νάιλον σακούλα που περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1186 γραμμαρίων.
• Ένα γυάλινο βάζο που περιείχε ποσότητα κάνναβης καθαρού βάρους 676 γραμμαρίων.
• Τρεις νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 230 γραμμαρίων.
• Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
• Το χρηματικό ποσό των 1865 ευρώ.
Επίσης, κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 39χρονου καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα με τρεις κάρτες sim, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Υπενθυμίζεται ότι την 27-11-2011 από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, είχε συλληφθεί 36χρονος αλλοδαπός στην Αθήνα, για εμπορία ποσότητα κάνναβης, που ξεπερνούσε τα 29 κιλά.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου