Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Απολογισμός «Φιλανθρωπικής Βραδιάς» του Οίκου Πρόνοιας Λευκάδος (Γηροκομείου).



Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία των αρχών και εκατοντάδων ανθρώπων από ολόκληρο το νησί, που από νωρίς κατέκλυσαν την νέα αίθουσα του «Κτήματος Γαρδέλη» στο Νυδρί Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, η «Φιλανθρωπική Βραδιά» του Γηροκομείου με σκοπό την ενίσχυσή του Ιδρύματος για την συνέχιση της λειτουργίας του.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Θεόφιλος και πρόεδρος του Δ.Σ., τονίζοντας την αξία της προσφοράς, ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης που έχει αγγίξει όπως όλους και το Γηροκομείο. Στο τέλος της ομιλίας του πρόσφερε στον ιδιοκτήτη του «Κτήματος Γαρδέλη» κ. Σπυρίδωνα Σκληρό, τιμητική πλακέτα ευχαριστώντας τον για τη μεγάλη προσφορά του.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, καθώς και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, όμως προμηθεύθηκαν την πρόσκληση και ενίσχυσαν την συνέχιση του κοινωνικού έργου του, στον τομέα της τρίτης ηλικίας.
Το καθαρό ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο της εκδήλωσης ανέρχεται στο ύψος των 16.570,00 €.
Ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση της βραδιάς και συγκεκριμένα:








• Το «Κτήμα Γαρδέλη», δηλαδή την οικογένεια του κ. Σπυρίδωνος Σκληρού για την παραχώρηση της αίθουσας και των εγκαταστάσεων.
• Το παιδικό τμήμα του χορευτικού του «Ορφέα» Λευκάδας.
• Όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης για την προβολή της εκδήλωσης.
• Το φωτογραφείο ΝΙΚΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ για την κάλυψη της εκδήλωσης.
• Την επιχείρηση «ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ» για την προσφορά αναψυκτικών.
• Τις εταιρείες «ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» και «ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΗ ΓΗ», την ποτοποιία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ και τον κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟ για την προσφορά κρασιού.
• Τους φούρνους ΚΟΜΙΝΑΤΟΥ από το Νυδρί, «ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟ», «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» και ΑΡΓΥΡΟΥ από τη Λευκάδα, ΚΑΛΟΥ από τη Λυγιά και ΜΑΡΙΑΣ ΚΟΛΟΚΑ από το Σύβρο για την προσφορά ψωμιού.
• Τα κρεοπωλεία για τις εκπτώσεις και την προσφορά ποσοτήτων κρεάτων: «ΑΦΟΙ ΖΩΗ ΔΟΥΒΙΤΣΑ», ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ, ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΩΠΟΔΗ, ΠΑΠΑΜΑΝΟΥ, «ΤΣΕΛΙΓΚΑ» και τον κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΠΟΛΙΤΗ.
• Τον κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΡΑΒΙΑ από το Βουρνικά για την προσφορά όλων των φρούτων και τα καταστήματα μαναβικής της πόλεως της Λευκάδας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΛΙΚΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΟΥ, ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΥΤΣΟΧΕΙΛΗ, ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗ, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΤΑΓΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΓΥΡΟΥ, ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΜΕΛΑ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΛΗΓΟΡΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΟΥΣΗ, ΛΩΡΑΣ ΚΑΤΑΓΗ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΗ για την προσφορά όλων των λαχανικών.
• Τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ: ΒΕΡΓΙΝΗ, ΒΛΑΧΟΥ, ΑΡΑΒΑΝΗ, ΣΟΛΔΑΤΟΥ και ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ για όλα τα υπόλοιπα υλικά.
• Τα ζαχαροπλαστεία: ΣΤΑΥΡΑΚΑ, ΓΑΖΗ, ΣΕΡΑΝΟ, TULIP, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ και τις ενορίες: ΓΕΝΕΣΙΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΚΑΡΥΑΣ και ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ για την προσφορά γλυκών.
• Τις ενορίες: ΒΑΘΕΟΣ και ΚΑΤΩΜΕΡΙΟΥ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ και ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ για την προσφορά τους σε σαλάμι αέρος.
• Το τουριστικό γραφείου ΒΛΑΧΟΣ TOURS, για την μεταφορά όσων δεν είχαν μεταφορικό μέσο.
• Τους ιδιώτες, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου και συγκεκριμένα: τον ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ κ. ΘΕΟΦΙΛΟ, την Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΕΥΚΑΔΟΣ & ΙΘΑΚΗΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, τις κυρίες ΑΝΝΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ, Μ.Φ., Τ.Β., Π.Ζ. και GALLERY ΣΙΔΕΡΗ για την προσφορά των λευκαδίτικων εργόχειρων, τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ, την ΗΛΕΚΤΡΑΓΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, το ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΓΙΝΗ, την εταιρεία ΠΛΑΓΙΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, τις ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΑΪΤΗ, τα καταστήματα υποδημάτων: ΜΑΛΦΑ και ΚΑΤΩΠΟΔΗ, το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΥ, το κομμωτήριο: ΜΑΡΙΝΑΣ ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΥ, τα φωτογραφεία: ΦΩΤΟ-ΝΙΤΣΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΠΕΛΗ, τo ανθοπωλείο ΦΕΞΗ, το βιβλιοπωλείο Ν. ΤΣΙΡΙΜΠΑΣΗ, τις εκδόσεις ΦΥΤΡΑΚΗ, το στεγνοκαθαριστήριο “SANTA MAURA”, τα φαρμακεία: ΚΩΝ/ΝΟΥ ΖΑΒΕΡΔΙΝΟΥ, ΖΩΗΣ ΜΠΟΥΡΣΙΝΟΥ, ΜΗΝΑ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΝΔΩΡΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΑΒΑΝΗ, ΚΑΙΤΗΣ ΓΑΝΖΙΑ, και τα καταστήματα: ΜΙΚΥ, CLEAN MART, ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΝΙΚΟΥ & ΣΠΥΡΟΥ ΣΑΝΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΚΟΨΙΔΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.
• Την ΟΡΧΗΣΤΡΑ και το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του «Κτήματος Γαρδέλη», που πρόσφεραν ολόκληρη ή μέρος από την αμοιβή τους.
• Τέλος, όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, όσους τίμησαν την τρίτη ηλικία με την παρουσία τους, τη συμμετοχή τους και την πολύτιμη συνδρομή τους για την συνέχιση της κοινωνικής προσφοράς του Γηροκομείου μας.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη πολλή, εν όψει και των Αγίων Ημερών της Σάρκωσης του Θεανθρώπου που πλησιάζουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου