Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ 1ο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ .



Στις 21 Ιανουαρίου 2012 θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο, το 1ο αγροτικό επιμορφωτικό Συνέδριο με τίτλο «Καλλιέργεια -Τυποποίηση- Προώθηση», όπως ενημερώθηκε σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η κατάρτιση των αγροτών, νέων και παλαιοτέρων, για τις πιο προσοδοφόρες και με μεγαλύτερη εμπορική προοπτική καλλιέργειες, και για την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στα τελικά προϊόντα η κατάλληλη τυποποίηση και οι νέοι τρόποι προώθησης τους.

«Είναι γεγονός ότι η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων είναι υψηλή αλλά υστερούν στις προτιμήσεις των παγκόσμιων καταναλωτών λόγο τυποποίησης και προβολής. Στην νέα παγκοσμιοποιημένη κοινωνία είναι σημαντική η εθνική προσπάθεια για ανάδειξη της ποιοτικής σημασίας της διατροφικής αξίας και γενικότερα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής γεωργίας και της ελληνικής αγροτικής παραγωγής, ώστε τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα να κατακτήσουν τη θέση που τους αξίζει», αναφέρουν στο μήνυμα τους οι διοργανωτές.








Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι:
• Στελέχη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα καλλιεργειών.
• Στελέχη του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών για τις δράσεις που έχουν προγραμματίσει για την προώθηση των διατροφικών αγροτικών προϊόντων.
• Στελέχη Marketing εταιρειών τροφίμων για την στρατηγική προώθησης διατροφικών αγροτικών προϊόντων.
• Πανεπιστημιακοί με εξειδίκευση στο αγροτικό Marketing.
• Στελέχη διαφημιστικών εταιρειών και δημιουργικών γραφείων με εμπειρία στην συσκευασία.
• Εταιρείες διαδυκτιακού Marketing με εξειδίκευση σε νέα μέσα (Google Ads, Social Networks, κ.α.).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Βασίλη Γιαννίκο στο τηλέφωνο 210 924.5577 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση v.yannikos@verticom.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου