Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.


Στις 18-03-2012 διεξήχθη η προκηρυχθείσα από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ Πανελλαδική ψηφοφορία των μελών και φίλων του Κινήματος, με μυστική ψηφοφορία, σύμφωνα με το άρθρο 41 του Καταστατικού, για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος.
Η αρμόδια κατά το άρθρο 55 παρ. 6 του Καταστατικού Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (Ε.ΚΑ.Π), συγκέντρωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, βάσει των πρακτικών των κατά τόπους εφορευτικών επιτροπών και εξέδωσε τα συνολικά τελικά αποτελέσματα τα οποία σύμφωνα με το, συγκοιονοποιούμενο , πρακτικό της Ε.ΚΑ.Π. έχουν ως ακολούθως:

1. Ψήφισαν: 236.151
2. Έγκυρα ψηφοδέλτια: 230.105
3. Άκυρα ψηφοδέλτια: 1.384
4. Λευκά ψηφοδέλτια: 4.662








Ο υποψήφιος Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος έλαβε 230.105 ψήφους.
Κατά συνέπεια Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την επόμενη τετραετία εκλέγεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος του Βασιλείου ως λαβών την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων σύμφωνα με το άρθρο 41 του Καταστατικού του ΠΑΣΟΚ.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα με συγκοιονοποιούμενο πρακτικό της ΕΚΑΠ προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να λάβουν γνώση και για της νόμιμες συνέπειες και να αντιγράψει την παρούσα στις εκθέσεις επίδοσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου