Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.



Τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσο Αποστολόπουλο επισκέφθηκε, σήμερα, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, κα Μπουζιάνου Μαγδαληνή, η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, κα Βορρίση Διονυσία, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου, κος Τσίπιρας Νικόλαος, καθώς και ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της οδού Αλεξάνδρου Ρόμα, κος Μυλωνάς Σπύρος για να συζητήσουν το ζήτημα της κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, αναφορικά με ‘Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας Πεζοδρόμων και λοιπών ρυθμίσεων’.







O κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε την επιτροπή ότι η σχετική απόφαση αφού ελέγχθηκε για τη νομιμοτητά της από τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκρίθη νόμιμη. Επίσης, η προσφυγή κατά της απόφασης απορρίφθηκε, σιωπηρώς, από την αρμόδια επιτροπή.
Στη συνέχεια ο κ. Γενικός, αφού άκουσε τους προβληματισμούς της επιτροπής, συγκεκριμένα για την πεζοδρόμηση της οδού Αλεξάνδρου Ρόμα, δεσμεύθηκε να επικοινωνήσει με το Δήμαρχο της πόλης, ώστε να μεταφερθούν οι προβληματισμοί των κατοίκων, που διατηρούν εμπορικά καταστήματα, στην κεντρική αυτή οδό της πόλης.





/span>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου