Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Διεξαγωγή ημιμαραθωνίου αγώνα δρόμου (21,1 χλμ) στη μνήμη του Μιχάλη ΚΟΥΣΗ.


Ανακοινώνεται ότι την 18-3-2012, ημέρα Κυριακή, από τον Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα πραγματοποιηθεί ο 5ος ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου στη μνήμη του Μιχάλη ΚΟΥΣΗ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει την 11:00 ώρα από τη Βαρειά Ακαρνανίας (15+900 χ/θ Ε.Ο. Αγρινίου - Θέρμου), θέση ‘’ΞΥΛΙΝΟ’’ και θα διεξαχθεί στη διαδρομή: Εθνική οδός Αγρινίου – Θέρμου (Παντάνασσα, Παραβόλα, Καινουργίου), στην Επαρχιακή Οδό Παναιτωλίου – Καινουργίου (Παναιτώλιο), Κόμβο Παναιτωλίου (Ερμίτσα), στην Εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα (63+750 χ/θ έως 67χ/θ) στην δημοτική οδό Χ. Τρικούπη, του Δήμου Αγρινίου, σε όλο της το μήκος, στον πεζόδρομο Χ. Τρικούπη και θα τερματίσει περί ώρα 14:00 στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.








Παράλληλα, την ίδια ημέρα και σε τμήματα της ιδίας διαδρομής, θα διεξαχθούν λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων και αγώνας δρόμου 1 χιλιομέτρου, για μαθητές – μαθήτριες δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, με τερματισμό στην πλατεία Δημοκρατίας.
Για την ασφαλή διέλευση των αγωνιζομένων και των λοιπών συμμετεχόντων παρακαλούμε τους πολίτες των περιοχών που θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος αγώνας, να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους κατά μήκος των ανωτέρων οδών, από ώρα 07:30 της 18-3-2012 μέχρι να τελειώσει ο αγώνας και να αποφύγουν την κυκλοφορία στης οδούς αυτούς κατά το χρόνο διεξαγωγής του.
Από το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου θα διακόπτεται, σταδιακά ή θα εκτρέπεται, ανάλογα η κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα. Σταθμευμένα οχήματα που δεν θα απομακρυνθούν έγκαιρα από τους κατόχους τους θα απομακρύνονται από γερανοφόρα οχήματα της Τροχαίας Αγρινίου και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. σε συνδυασμό με την υπ΄αριθ. 1003/15/11 δ από 14-3-2012 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου