Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΙΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.



Προστασία της λίμνης Τριχωνίδας.

ΣΧΕΤ. : Έγγραφο σας με Α.Π. 4905/10/54-δ-Κλάδος Τάξης-Δνση Γεν.Αστυνόμευσης-Τμήμα Αστυνόμευσης & Τουρισμού.
Έγγραφο με αρ.πρωτ. 96 του συλλόγου μας προς την Α.Δ.Αιτωλίας

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την προστασία της λίμνης Τριχωνίδας, να δώσετε σαφείς εντολές στις Αστυνομικές Διευθύνσεις του Νομού μας να δραστηριοποιηθούν και να κάνουν ουσιαστική αστυνόμευση στην λίμνη μας.
Σας γνωρίζουμε ότι με λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι ο μοναδικός ο Αστυνομικός χειριστής του σκάφους που υπηρετεί στο ΑΤ Γαβαλούς που ανήκει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας παρά τις σαφείς εντολές σας αποσπάσθηκε σε άλλο αστυνομικό τμήμα της ίδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης και έτσι το σκάφος για το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να επιχειρήσει ελλείψει άλλου χειριστή.







Εδώ και ένα μήνα άρχισε πάλι να ξαναφουντώνει το πρόβλημα της παράνομης αλιείας, το οποίο ως σύλλογος παρακολουθούμε τακτικά.
Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα περιβάλλοντος όπως επίσης σύμφωνα με τις εντολές που δώσατε το προηγούμενο διάστημα είχαμε απτά αποτελέσματα στο πρόβλημα της παράνομης αλιείας παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση επιστροφή του εν λόγω αστυνομικού-χειριστή του σκάφους στο Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς στο οποίο είναι τοποθετημένος.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

Κουμπουλής Κων/νος Κουνούπης Νικόλαος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου