Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Συμμετοχή σε σύσκεψη εργασίας κ. Γ. Παναγιωτόπουλου με την Υπουργό Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου τη Δευτέρα 29/8/2011 και με τον Υφυπουργό Εσωτερικών.



Ο Περιφερειακός Διευθυντής Π/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος θα λάβει μέρος σε σύσκεψη εργασίας τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011και ώρα 17:00 στο Υπουργείο Παιδείας ύστερα από πρόσκληση της Υπουργού Παιδείας κ. Α. Διαμαντοπούλου προς τους 13 Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Στην συγκεκριμένη συνάντηση εργασίας, θα γίνει αποτίμηση της σχολικής πραγματικότητας σύμφωνα με την υπάρχουσα κατάσταση και συνάμα ύστερα από την καταγραφή και κατάθεση προβλημάτων, λύσεων, προτάσεων και απόψεων θα τεθούν οι βάσεις με τα υπάρχοντα δεδομένα για τον σχολικό προγραμματισμό του έτους 2011-2012.







Επιπρόσθετα, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συμμετέχει σε κοινή σύσκεψη των Υπουργείων Εσωτερικών και Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων με θέμα τη «Μεταφορά Μαθητών» την Τρίτη 30 Αυγούστου 2011, ώστε η μεταφορά των μαθητών με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να υλοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου