Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Ομοσπονδιών με τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ.


Σε συνέχεια των συντονισμένων ενεργειών μας για την αποτροπή της κατάρρευσης του Μ.Τ.Σ., αντιπροσωπείες των Ομοσπονδιών μας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Απόστρατων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας, κατόπιν αιτήματός μας συναντήθηκαν τις μεσημβρινές ώρες σήμερα με τον Πρόεδρο του Μ.Τ.Σ. Υποστράτηγο ε.α. κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ Χαράλαμπο, πριν από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ταμείου, κατά την οποία ως γνωστόν θα συζητείτο και η πρόταση για τη μη καταβολή του μερίσματος, καθ’ όλο το έτος 2011.






Από τις Ομοσπονδίες μας, υποβλήθηκε αίτημα για αναβολή της συνεδρίασης μέχρις ότου συζητηθούν διεξοδικά από τις αρμόδιες επιτροπές που θα συσταθούν τόσο από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όσο και το Γ.Ε.Σ. τα αποτελέσματα της αναλογιστικής μελέτης που έχει παραγγελθεί από τις Ομοσπονδίες μας στον καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών κ. ΦΡΑΓΚΟ Νικόλαο, η οποία θα μας παραδοθεί εντός της εβδομάδος και της οποίας το προσχέδιο έχει παραδοθεί στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κατά τη συνάντησή μας το Σάββατο 23/10/10.
Ο Πρόεδρος του Μ.Τ.Σ. έκανε δεκτό το αίτημά μας και παράλληλα μας γνωστοποίησε ότι ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ, διαρκούσης της συνάντησής μας σε τηλεφωνική επικοινωνία, τον ενημέρωσε ότι εντός των προσεχών ημερών θα καταβληθεί το μέρισμα του 4ου τριμήνου στους δικαιούχους του Μ.Τ.Σ., η καταβολή του οποίου ως γνωστόν έχει καθυστερήσει.
Οι Ομοσπονδίες μας συνεχίζουν τον αγώνα τους με σκοπό την εξεύρεση βιώσιμης λύσης και καλούν όλους τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφους σε εγρήγορση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου