Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Καιρός: Εντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα.


Εντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπει και για σήμερα η ΕΜΥ, ιδιαίτερα στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και το πρωΐ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.





Αναλυτική πρόγνωση
* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωϊνές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ισχυρά. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 7 Μποφόρ και στα ανατολικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Καταιγίδες κυρίως στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο το βράδυ. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
* Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωΐ και το βράδυ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρά. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Παροδικές νεφώσεις, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικές βροχές νωρίς το πρωΐ και αργά το βράδυ. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Πηγή: Σοφοκλέους in


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου