Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ «ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ» ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ TOY ΚΟΜΒΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ-ΔΙΑΚΟΦΤΟΥ.

Την προσεχή Τετάρτη 28 Απριλίου θα κλείσει η Νέα Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών στο τμήμα μεταξύ των Κόμβων Ακράτας και Αιγίου για 2 περίπου ώρες (15:00-17:00) και η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.
Επιπρόσθετα μέσα στο διάστημα αυτό και για μία ώρα περίπου (15:30-16:30) θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία και στην Παλαιά Εθνική Οδό στην περιοχή του κόμβου των Καλαβρύτων.




Σε ότι αφορά την κυκλοφορία προς και από τα Καλάβρυτα, από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ πέραν των χρονικών διαστημάτων πλήρους αποκλεισμού, η κυκλοφορία από Αθήνα προς Καλάβρυτα θα γίνεται με παράκαμψη μέσω του Κόμβου του Αιγίου (με αναστροφή) και από Καλάβρυτα προς Πάτρα μέσω του Κόμβου της Ακράτας (με αναστροφή), όπως φαίνεται στο ακόλουθο Σχήμα.



Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης του δεξιού κλάδου της γέφυρας του Κόμβου Καλαβρύτων-Διακοφτού από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στα ανωτέρω χρονικά διαστήματα και τμήματα του οδικού δικτύου.
Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου