Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Παγκόσμια Ημέρα της Γης. Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας

Με μια σειρά δράσεων των ομάδων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σχολείων του νομού, γιορτάστηκε σήμερα (Πέμπτη 29 Απριλίου 2010), στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας η Παγκόσμια Ημέρα της Γης.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρικό δρώμενο με θέμα του Υγρότοπους του νομού από τις ομάδες των βιωματικών εργαστηρίων, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με θέμα την προστασία του Περιβάλλοντος, ενώ εγκαινιάσθηκε έκθεση με έργα των μαθητών.




Η εκδήλωση, στην οποία απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντινομάρχης κ. Δημοσθένης Καπώνης οργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας, τα γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μεσολογγίου και Θέρμου.
Παρεμβάσεις, ακόμη έγιναν από την κ. Βίκη Καλαμπόκα, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας και τον κ. Π. Καλογερά, Υπεύθυνο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Στα Βιωματικά Εργαστήρια υπεύθυνοι ήταν οι: Κουμαντάνη Ευαγγελία, Ιωάννης Βλάχος Θεατροπαιδαγωγοί και η κ. Έλενα Ζωδιάτου εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού.
Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στην Έκθεση Δημιουργικής Έκφρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου