Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου προκριματική φάση του 5ου ομίλου στην καλαθοσφαίριση ( μπάσκετ ) ανδρών και γυναικών, στα πλαίσια του Φοιτητικού πρωταθλήματος.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, την Παρασκευή 22 -04-10, η προκριματική φάση του 5ου ομίλου στην καλαθοσφαίριση
( μπάσκετ ) ανδρών και γυναικών, στα πλαίσια του Φοιτητικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου δεν κατάφερε να διακριθεί αν και στο πρώτο παιχνίδι της κέρδισε εύκολα το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με 71-43, ενώ στον δεύτερο αγώνα της με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά από συναρπαστική εξέλιξη ηττήθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με 60-58.



Οι ομάδες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου στους δύο τελικούς και πήραν επάξια την πρώτη θέση, τόσο στους άνδρες όπου επιβλήθηκαν με 60-40, όσο και στις γυναίκες όπου κέρδισαν με 67-47.
Κατά την τελετή λήξης, ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου κ. Βαγγέλης Στεργίου Πολίτης ευχαρίστησε, τους υπεύθυνους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι. που συνέδραμαν στην άψογη διοργάνωση του τουρνουά, καθώς και όλες τις αποστολές των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων για την συμμετοχή τους στους αγώνες, ενώ στη συνέχεια μαζί με την Διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Φυσικής Αγωγής κ. Δώρα Ρουπάκη έκαναν τις απονομές μεταλλίων και επάθλων στις ομάδες και στους αθλητές που διακρίθηκαν.
Τις επόμενες ημέρες στην Άρτα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου θα διοργανώσει στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, την προκριματική φάση της Πετοσφαίρισης ( Βόλεϊ ) φοιτητών & φοιτητριών, που θα διεξαχθεί στις 27,28 & 29 Απριλίου . Συμμετέχουν οι ομάδες: Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων , Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, το Πανεπιστήμιο Δυτ . Ελλάδας, και η ομάδα του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου