Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Σε τροχιά κινητοποιήσεων για τους μισθούς και το ασφαλιστικό βρίσκεται η ΑΔΕΔΥ με 24ωρη Πανελλαδική απεργία - Δεύτερη ημέρα κινητοποιήσεων

Το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στην Αιτωλ/νια σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες κάλεσε τους δημόσιους υπαλλήλους να δώσουν δυναμικό παρόν στην σημερινή κινητοποίηση στην πλατεία Παναγοπούλου.



Στην κινητοποίηση συμμετέχουν δάσκαλοι και καθηγητές. Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε οι πρόεδροι των δύο οργάνων υποστήριζαν ότι αυτή τη στιγμή συντελείται κοινωνική αδικία σε βάρος των εκπαιδευτικών.
Την ίδια στιγμή με προσωπικό ασφάλειας λειτουργούν τα νοσοκομεία αφού στην απεργία συμμετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί. Στην κινητοποποίηση συμμετέχουν ακόμη δικαστικοί υπάλληλοι, τελωνειακοί, εφοριακοί, εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, στους δήμους και τις νομαρχίες. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου Υπαλλήλων Ν.Α.Αιτωλ/νίας έθεσε τα προβλήματα που θα προκύψουν με την εφαρμογή του σχεδίου ΄΄Καλλικράτης ΄΄ καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τους υπαλλήλους στις νομαρχίες .
Και ενώ στην πλατεία Παναγοπούλου στο Αγρίνιο η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημοκρατείας διαδήλωνε ενάντια στα εξαντλητικά μέτρα της κυβέρνησης που απειλούν μικρομεσαίους και συνταξιούχους, σε συνέχεια σήμερα της δεύτερης ημέρας της 48ωρης απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου