Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Εξιχνίαση κλοπής δικύκλου.



Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, κλοπή δικύκλου που είχε συμβεί πριν δέκα μήνες περίπου, στη Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, ηλικίας 32 ετών.

Ειδικότερα χθες (5-12-2011) αργά το απόγευμα, στο Καλαμάκι Αχαΐας, οι Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, στα πλαίσια προληπτικών ελέγχων, εντόπισαν τον 32χρονο να οδηγεί ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο για το οποίο δεν είχε κανένα νόμιμο έγγραφο κατοχής η κυκλοφορίας.

Από την Αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε προέκυψε ότι το δίκυκλο είχε κλαπεί την 08-02-2011 από 31χρονο ημεδαπό στη Πάτρα.

Το μοτοποδήλατο κατασχέθηκε προκειμένου αποδοθεί στον 31χρονο.

Η δικογραφια που σχηματίστηκε σε βάρος 32χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.








2. Εξιχνίαση κλοπής.


Εξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, κλοπή που είχε συμβεί πριν από ένα χρόνο περίπου, στην Αιγείρα Αχαΐας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, υπηκόου Αλγερίας, ηλικίας 35 ετών.

Ειδικότερα, την 13/11/2010 το πρωί στην Αιγειρα, ο 35χρονος αφού διέρρηξε την οικία 30χρονης ημεδαπής, αφαίρεσε κοσμήματα συνολικής αξίας 3000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας προέκυψε δακτυλοσκοπικά, ότι δράστης της εν λογω κλοπής είναι ο 35χρονος αλλοδαπός.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 35χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαβρύτων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου