Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκε η κλοπή σιδηροδρομικού υλικού στο Κρυονέρι Μεσολογγίου.



Οι δράστες εντοπίστηκαν να μετέφεραν 51 μεταλλικούς στρωτήρες σιδηροδρομικής γραμμής για πώληση.


Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, κλοπή σιδηροδρομικού υλικού που είχε συμβεί πριν λίγες μέρες στο Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 25, 22 και 18 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα, πριν από δέκα μέρες (19-12-2011) το πρωί, στο Κρυονέρι Αιτωλοακαρνανίας, άγνωστοί δράστες είχαν αφαιρέσει από μη περιφραγμένο χώρο, ιδιοκτησίας του Ο.Σ.Ε., μεγάλο αριθμό μεταλλικών στρωτήρων που προορίζονταν για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής.

Στα πλαίσια ελέγχων για την πρόληψη της εγκληματικότητας Αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, ενήργησαν έρευνα σε όχημα που επέβαιναν οι τρεις ημεδαποί όπου στην καρότσα του οχήματος βρήκαν και κατέσχεσαν 51 μεταλλικούς στρωτήρες.








Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου προέκυψε ότι, οι τρεις ημεδαποί ήταν οι δράστες της κλοπή του σιδηροδρομικού υλικού καθώς και ότι κατά τον εντοπισμό τους μετέφεραν τους 51 μεταλλικούς στρωτήρες σε μάντρα παλαιών σιδήρων προκειμένου να τους πωλήσουν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρους τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι κατασχεμένοι μεταλλικοί στρωτήρες αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου