Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Εξιχνιάστηκαν οι διαρρήξεις Ιερών Ναών στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.



Συνελήφθη ένας 20χρονος ημεδαπός.


Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, που είχαν συμβεί πριν δυο ημέρες σε Ιερούς Ναούς στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας και συνεληφθη ένας 20χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 20χρονος προχθές (18-12-2011) πολύ νωρίς το πρωί, στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, διέρρηξε δυο ιερούς Ναούς και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ και τάματα αξίας 50 ευρώ.

Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενηργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Αιτωλικού προέκυψε ότι δράστης των δυο διαρρήξεων ήταν ο 20χρονος.

Για την σύλληψη του, ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.










Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή στο Αιτωλικό.


Συνελήφθη, χθες (19-12-2011) αργά το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός, ηλικίας 12 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αυτού και τριών ακόμα ανηλίκων αγοριών για διάπραξη κλοπής κατ΄ συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες (19-12-2011) το απόγευμα στο Αιτωλικό, οι τέσσερις ανήλικοι ενεργώντας από κοινού, πλησίασαν μια 64χρονη ημεδαπή και της άρπαξαν το πορτοφόλι της το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 12χρονου.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το πορτοφόλι της παθούσας, το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ τα οποία αφού κατασχέθηκαν της αποδόθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου