Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.





Θέμα: Συμμετοχή ΟΛΗΓ με περίπτερο στην διεθνή έκθεση «Logitrans Transport Logistics»


Σημαντική και επιτυχημένη, για την προβολή του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, αλλά και για την προσέλκυση ακόμη περισσότερων μεταφορικών εταιριών, ήταν η συμμετοχή, για δεύτερη χρονιά, του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας στην έκθεση «Logitrans Transport Logistics», που οργανώθηκε από τις 8-10 Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.
Τα πρακτικά οφέλη αυτής της συμμετοχής είναι αυτονόητα, αφού σημαντικότατο ποσοστό των φορτηγών που διακινούνται προς και από την Ευρώπη, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, προέρχονται από την Τουρκία.








Ο ΟΛΗΓ λειτούργησε στην έκθεση δικό του οργανωμένο περίπτερο και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτριο Σκάλκο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θωμά Κιτσαντά, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Στέφανο Πανακούλια, καθώς και από τρεις υπαλλήλους.
Στο περίπτερο υπήρχε και διανέμονταν διαφημιστικό υλικό, μέσα από το οποίο παρουσιάστηκε η αναβάθμιση του λιμανιού την τελευταία περίοδο, με την βελτίωση των υποδομών του, η οποία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Παράλληλα οι αρμόδιοι του ΟΛΗΓ ενημέρωσαν τις Τουρκικές εταιρίες μεταφορών για τις πολλές δυνατότητες εξυπηρέτησής τους στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Αλλά και άκουσαν τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους για μια καλύτερη και αποδοτικότερη συνεργασία.
Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των Τούρκων για το περίπτερο του ΟΛΗΓ, είναι το γεγονός ότι το επισκέφτηκε πλήθος ατόμων.
Να σημειωθεί ότι στην έκθεση «Logitrans Transport Logistics», που θεωρείται μια από τις αξιολογότερες στο είδος της, πήραν μέρος εκθέτες από δεκάδες χώρες, που χρόνο με τον χρόνο όλο και αυξάνονται.
Ο ΟΛΗΓ με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία, φροντίζει να αναδείξει τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που προσφέρει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ώστε, εκτός των άλλων, να αυξηθεί η διεθνής μεταφορική κίνηση.
Δημιουργούνται, έτσι, οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να αποκτήσουν μια νέα προοπτική η πόλη της Ηγουμενίτσας και η ευρύτερη περιοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου