Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Σ.Α.μεΑ. με τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γ. Παπανδρέου Βουλή, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 13.00.


Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γιώργο Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει το Προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 13.00 στη Βουλή, συνάντηση για την οποία είχε δεσμευτεί ο κ. Παπανδρέου μετά το μεγάλο πανελλαδικό, παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της στο Σύνταγμα την 3η Δεκέμβρη 2010 – Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.





Το Προεδρείο της Συνομοσπονδίας θα εκθέσει αναλυτικά στον Πρωθυπουργό τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία εν μέσω της δεινής οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας, καθώς και την πρότασή της για την εφαρμογή ενός εθνικού σχεδίου δημοσίων πολιτικών για την αναπηρία, που θα λειτουργήσει ως δίχτυ προστασίας των κεκτημένων και θεμελιωδών δικαιωμάτων τους.

Παρακαλούμε για την κάλυψη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου