Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Διαγωνισμός Πραγματείας στους μαθητές Λυκείου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.




Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, στο πλαίσιο του Πανελλαδικού τους Προγράμματος: «Νέοι και Ιστορία – Οι μαθητές Λυκείου γράφουν για τους ιστορικούς τους τόπους», διοργανώνουν, με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, τον πρώτο διαγωνισμό πραγματείας μεταξύ των μαθητών/τριών των Λυκείων Μεσολογγίου με θέμα:







Το διαχρονικό μήνυμα των «Ελεύθερων Πολιορκημένων»
Έχουν ήδη αποσταλεί από το Υπουργείο Παιδείας οι όροι του διαγωνισμού στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσολογγίου και διαμέσου αυτής στις Διευθύνσεις των Λυκείων.
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές/τριες των Λυκείων (Α΄, Β΄, και Γ΄, τάξης) του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.
Η συμμετοχή, ατομική ή ομαδική, είναι προαιρετική.
Οι πραγματείες θα γραφούν απ’ τα παιδιά στο σπίτι τους σε διάρκεια περίπου δύο μηνών (έως την 15η Φεβρουαρίου 2011).
Θα βραβευτούν οι πέντε καλύτερες πραγματείες. Οι τρεις πρώτοι νικητές, μαζί με το βραβείο τους, θα λάβουν κατά σειράν επιτυχίας επιταγές των 2000€, 1500€ και 1200€, ενώ οι άλλοι δυο επιταγές των 700€ και 600€.
Επίσης, οι 25 καλύτερες εργασίες των παιδιών θα δημοσιευτούν σε μικρό καλαίσθητο τόμο.
Κι αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι διοργανωτές θα ήθελαν η τελετή βράβευσης, μαζί με την έκδοση του μικρού τόμου, να συμπέσει και να ενταχθεί στις επετειακές εκδηλώσεις «Εξόδου» του 2011, ως ιδιαίτερη συμβολή σ’ αυτές των μαθητών/ τριών των Λυκείων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, που είναι βέβαιον πως θα αναδείξουν σε όλο του το βάθος το διαχρονικό μήνυμα των «Ελεύθερων Πολιορκημένων».

Γραφείο Τύπου
Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου