Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ»


Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνει ότι από 4 Οκτωβρίου 2010 αρχίζουν τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού του πάγιου Χειμερινού Προγράμματος του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. το οποίο διαρκεί έως τις 31 Μαΐου 2011 και απευθύνεται και σε αλλοδαπούς σπουδαστές (σπουδαστές με δίδακτρα).





Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 με 12.00, στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης & Επαγγελματικής Εκπαίδευσης «Σταύρος Νιάρχος» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Οι σπουδαστές υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και τα απαραίτητα δικαιολογητικά δηλ. σύντομο βιογραφικό σημείωμα, αντίγραφο του τίτλου σπουδών (τουλάχιστον απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) φωτοαντίγραφο διαβατηρίου, δύο φωτογραφίες διαβατηρίου, και συστατική επιστολή, στη γραμματεία του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. μέχρι και την ημέρα έναρξης του προγράμματος.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. στα τηλέφωνα 26510 09135, 09150, Fax 26510 09229,
e-mail: ntpapact@cc.uoi.gr, και mgkiouris@yahoo.gr

Από τη Γραμματεία του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου