Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης στη πόλη της Πάτρας.



Συνελήφθησαν (28) μη νόμιμοι αλλοδαποί.

Σε συνέχεια του χθεσινού (26-7-2011) Δελτίου Τύπου μας, που αφορούσε τη σύλληψη 89 μη νόμιμων αλλοδαπών στα πλαίσια αστυνομικής επιχείρησης για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος στη πόλη της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε και σήμερα το πρωί νέα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, κατά την οποία συνελήφθησαν (28) αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων, οι οποίοι δεν διέθεταν νόμιμα έγγραφα εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε εκ νέου ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, στις εγκαταστάσεις του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα, όπου διαμένουν σε πρόχειρα καταλύματα αλλοδαποί μετανάστες.









Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν συνολικά (40) άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν (28), καθώς από τον έλεγχο των εγγράφων τους διαπιστώθηκε η μη νόμιμη είσοδος και παραμονή στη χώρα μας.

Επιπλέον η αστυνομική δύναμη παρείχε συνδρομή σε συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και του Ο.Σ.Ε., τα οποία προέβησαν στο καθαρισμό του χώρου του αμαξοστασίου.

Οι συλληφθέντες κρατούνται προκειμένου να δρομολογηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την απέλαση τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου