Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ


Βασίλης Ιωάννου: «Στόχος μας η ασφαλής μεταφορά των μαθητών μας»

Συνάντηση με τους Συλλόγους Ιδιοκτητών Ταξί του νομού Πρέβεζας, είχε ο Νομάρχης Πρέβεζας, κ. Βασίλης Ιωάννου, μαζί με τους συνεργάτες του την Πέμπτη 24 Ιουνίου το πρωί.



Βασικός σκοπός της συνάντησης ήταν η οργάνωση της μεταφοράς των μαθητών για την ερχόμενη σχολική χρονιά.
Ο κ. Ιωάννου αρχικά ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών Ταξί για την 8χρονη καλή συνεργασία, η οποία, εκτός των άλλων, είχε ως αποτέλεσμα την ασφαλή μεταφορά των μαθητών. Παράλληλα, ευχήθηκε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον, που πλέον την αρμοδιότητα μετακίνησης των μαθητών θα αναλάβουν αποκλειστικά οι Δήμοι.
«Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω όλους τους ιδιοκτήτες Ταξί για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια που είχαν υπό την ευθύνη τους την μεταφορά των μαθητών. Στην δύσκολη αυτή συγκυρία που διανύουμε τρεις θα είναι οι βασικοί μας στόχοι:
1.Η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των μαθητών από και προς το σχολείο
2.Η εκλογίκευση με στόχο την μείωση των δαπανών που απαιτούνται για την μεταφορά των μαθητών στα πλαίσια της δημοσιονομικής συγκυρίας
3.Η ομαλή μετάβαση του συστήματος μεταφοράς των μαθητών από τη Νομαρχία στους Δήμους
4.Η έγκαιρη εξόφληση των οφειλόμενων ποσών
Ζητώ από όλους σας να συνεχίσετε με την ίδια συνέπεια τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης.
Οι πρόεδροι των Συλλόγων Ιδιοκτητών Ταξί ευχαρίστησαν το Νομάρχη και τους συνεργάτες του για την μέχρι τώρα συνεργασία, ενώ τον διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να ανταποκρίνονται με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στα καθήκοντά τους ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά των μαθητών.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανάλογη συνάντηση του Νομάρχη με το Διοικητή του ΚΤΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου