Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Στους "16" προκρίθηκε η Βραζιλία


Χωρίς να θαμπώσει με την απόδοσή της η Βραζιλία, νίκησε εύκολα κι απλά στο Γιοχάνεσμπουργκ την Ακτή Ελεφαντοστού με 3-1 (για τον 7ο όμιλο) και εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ.





Οι σελεσάο, χωρίς να έχουν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, κατάφεραν ύστερα από έξοχο συνδυασμό του Κακά με τον Φαμπιάνο ν' ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του τελευταίου στο 25΄. Ο ίδιος παίκτης, αφού απέφυγε όλη την άμυνα των αντιπάλων του, αλλά έκανε και δυο φορές (!) κοντρόλ με το χέρι, πλάσαρε και διαμόρφωσε το 2-0 στο 50΄. Από εκεί και πέρα, άρχισε... η σάμπα, έστω και για λίγα λεπτά, μιας και οι Βραζιλιάνοι μετά το 65΄ έκαναν συντήρηση δυνάμεων. Στο 62΄ σημείωσε το 3-0 με πλασέ ο Ελάνο, ο οποίος τρία λεπτά αργότερα τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο. Για την Ακτή μείωσε στο 79΄ ο Ντοργκμπά με κεφαλιά, ενώ στο τέλος το ματς εκτραχύνθηκε, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη ο Κακά.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 25', 50' Λουίς Φαμπιάνο, 62' Ελάνο - 79' Ντρογκμπά.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Κάρλος Ντούνγκα): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Λούσιο, Ζουάν, Μέλο, Μπάστος, Ελάνο (67' Ντάνι Άλβες), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λουίς Φαμπιάνο, Κακά, Ρομπίνιο.
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Σβεν Γκόραν Έρικσον): Μπαρί, Κόλο Τουρέ, Ζοκορά, Καλού (67' Κεϊτά),

ΠΗΓΗ: Σοφοκλέους in

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου