Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ Μ.Κ.Ο. δραστηριοποιείται από το 1999 στο δύσκολο έργο της ψυχοκοινωνικής υποστήριξης ατόμων με προβλήματα εξάρτησης, καθώς και συμπολιτών μας που ανήκουν σε κάποια κοινωνικά ευπαθή ομάδα όπως: άνεργοι, ψυχικά ασθενείς, κ.α.
.
Με δεδομένη λοιπόν την εμπειρία μας και την επιστημονική μας κατάρτιση, πάντοτε με σεβασμό απέναντι στο άτομο και την οικογένεια που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα, ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας προκειμένου να σας ανακοινώσουμε τη Διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου στις :
7 Ιουνίου 2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα: 17:30 στο γήπεδο ΄΄Απόστολος Νικολαϊδης΄΄ (Παναθηναϊκού)στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.










Ο αγώνας αυτός που έχει γίνει πλέον θεσμός γίνεται με αφορμή τον εορτασμό στις 26 Ιουνίου της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών και είναι ένας αγώνας κατά της εξάρτησης ένας αγώνας για τη ζωή ένας αγώνας μονο με νικητές.
Εκτός της ομάδος των βετεράνων του Παναθηναϊκού συμμετέχει και η ομάδα ΄΄ΑΣΤΕΡΙΑΣ’’ (Μέριμνα Ζωής Μ.Κ.Ο)αποτελούμενη από νέους που έχουν ξεφύγει από τον εφιάλτη των ναρκωτικών και δίνουν το δικό τους αγώνα καθημερινά προκειμένου να ενταχθούν ομαλότερα στο κοινωνικό σύνολο καθώς και οι φίλοι της ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΖΩΗΣ που στηρίζουν τη προσπάθειά μας όπως :ηθοποιοί Μάρκος Σεφερλής ,Γιάννης Αϊβάζης,Κωστής Πατρίκιος,Παύλος Ορκόπουλος,Μιχάλης Μαρκάτης,Κώστας Κρομμύδας,Δημήτρης Καλατζής και οι βετεράνοι Βασίλης Χατζηπαναγής και Ντέμης Νικολαϊδης.
Επίσης συμμετέχουν: Η Μεικτή Ομάδα Τύπου αποτελούμενη από δημοσιογράφους όλων των μέσων καθώς και η ομάδα των Special Olympics.
Σας περιμένουμε τη Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010 και ώρα 12.00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου ΄΄Απόστολος Νικολαϊδης΄΄ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το τουρνουά.
Τα παιδιά μας που με τιτάνιο αγώνα και τη στήριξη του προγράμματός μας έχουν θεραπευθεί και σήμερα αγωνίζονται στο στίβο της ζωής , θέλουν μέσω αυτής της εκδήλωσης να δώσουν ένα μήνυμα ζωής και ελπίδας σε όλους




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου