Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ιωάννινα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών


Σπείρα διακήνησης ναρκωτικών εξάρθρωσαν προχθές οι ελληνικές αρχές μετά τη σύλληψη ενός 33χρονου Ελληνα στα Ιωάννινα, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του 54 κιλά ακατέργαστη κάνναβη.Οπως ανακοινώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου, ένας Ελληνας ηλικίας 33 ετών συνελήφθη χθες στις 12 η ώρα το μεσημέρι στα Ιωάννινα, επειδή μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν τέσσερις σάκοι με 52 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 54 κιλών και 585 γραμμαρίων.

Αργότερα, στις 3 παρά τέταρτο μεσημέρι, στην Πεδινή Ιωαννίνων, συνελήφθη Ελληνας, 26 ετών, επειδή μαζί με τον συνοδηγό του – έναν επίσης Ελληνα ηλικίας 23 ετών – συνόδευαν τον 33χρονο που μετέφερε τα ναρκωτικά.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί από τα Ιωάννινα συνέλαβαν στην Επανωμή Θεσσαλονίκης έναν 25χρονο, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος ήταν ο αποδέκτης της μεγαλύτερης ποσότητας των ναρκωτικών ουσιών.

Χθες στις 7 το πρωΐ συνελήφθη στην Πάτρα και ο εγκέφαλος της υπόθεσης. Πρόκειται για έναν 25χρονο, Αλβανό υπήκοο. Κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα και το ποσόν των 1.070 ευρώ, προϊόν διακίνησης ναρκωτικών.


--------------------------------------------------------------------------------

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου