Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟ ΚΟΜΒΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΤΗΣ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ.


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την προσεχή Τρίτη 25 Μαΐου και ώρα 07:00 και για 24 ώρες, δηλαδή μέχρι το πρωί της Τετάρτης 26 Μαΐου και ώρα 07:00, κατά τη διάρκεια των οποίων θα διακοπεί η κυκλοφορία στην κάθετη οδό του Ανισόπεδου Κόμβου των Αγίων Θεοδώρων (ΧΘ:65+010), η οποία συνδέει τη Νέα με την Παλαιά Εθνική Οδό και οδηγεί προς την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων.







Ειδικότερα, η κυκλοφορία προς και από τους Αγίους Θεοδώρους θα εξυπηρετείται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού την οποία θα προσεγγίζουν οι οδηγοί μέσω του προηγούμενου ή εναλλακτικά του επόμενου ανά κατεύθυνση γειτονικού κόμβου [Κινέττας (ΧΘ: 56+540) και Επιδαύρου (ΧΘ: 77+200) αντίστοιχα].



Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών καθαίρεσης του παλαιού στεγάστρου του υφιστάμενου πλευρικού σταθμού διοδίων των Αγίων Θεοδώρων, από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου