Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρέσβη της Κίνας.


Mε τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Du Qiwen συναντήθηκε (Μεγ. Σάββατο) ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Aντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασίας και ανταλλαγών ανάμεσα στην Κίνα και στην Ήπειρο.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, ευχαρίστησε κατ΄ αρχάς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, με προτροπή του οποίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, αναφέροντας στη συνέχεια, ότι έγινε μια πολύ καλή συζήτηση με τον Πρέσβη και τον Εμπορικό Ακόλουθο που τον συνόδευε. «Είναι μεγάλο ζήτημα να ανοίξουν δρόμοι συνεργασίας της Ηπείρου με την Κίνα», πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μια ημερίδα, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια και τους δήμους της Ηπείρου, προκειμένου να διερευνηθούν οι τομείς στους οποίους μπορεί να υπάρξει συνεργασία.
Τον Πρέσβη και την ακολουθία του, συνόδευε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνοκινεζικής Φιλίας κ. Ελευθέριος Κόντος.








Απουσιάζει ο Περιφερειάρχης…

Ανακοινώνεται ότι την τρέχουσα εβδομάδα δεν θα καταστεί δυνατή η συνάντηση εκπροσώπων φορέων και πολιτών με τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, λόγω απουσίας του, για προσωπικούς λόγους, εκτός Ηπείρου. Ο Περιφερειάρχης θα δέχεται κανονικά το κοινό από τη Δευτέρα 23 Απριλίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου