Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Δήλωση κ. Ασημάκη Φωτόπουλου σχετικά με την πιθανότητα διπλής υποψηφιότητας στη Ναυπακτία από τη Νέα Δημοκρατία.


Κατόπιν δύο συναντήσεων που είχα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, τον ενημέρωσα για τις ιδιαιτερότητες του Νομού, καθώς και για την διαφαινόμενη πιθανότητα εκπροσώπησης του κόμματος από δύο υποψήφιους βουλευτές της περιφέρειας Ναυπακτίας.
Ποτέ μέχρι σήμερα, σε κανένα κόμμα, σε καμία εκλογή δεν συνυπήρξαν δύο Ναυπάκτιοι συνυποψήφιοι. Η Ναυπακτία είναι πληθυσμιακά η μικρότερη περιφέρεια του Νομού και το τοπικιστικό στοιχείο στην Αιτωλοακαρνανία πολύ έντονο. Η συνύπαρξη τους καταδικάζει και τους δύο, αλλά περισσότερο καταδικάζει την ίδια την περιφέρεια να μην μπορέσει να εκπροσωπηθεί στη Βουλή.









Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνης Σαμαράς, κατ’ επανάληψη με διαβεβαίωσε ότι πλην της δικής μου υποψηφιότητας δεν θα υπάρξει άλλη τοπική εκπροσώπηση. Στην κατεύθυνση αυτή, έχοντας γνώση των συνεπειών πιθανής διπλής υποψηφιότητας και με αντικειμενικό σκοπό την προστασία της Ναυπακτίας και των πολιτών της, ενημέρωσα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος σε περίπτωση δεύτερης υποψηφιότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου