Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.



Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στα ιατρεία του Ι.Κ.Α την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί , απαιτώντας από τους υπεύθυνους του Ι.Κ.Α. – ΟΠΥΥ και την κυβέρνηση να παρθούν άμεσα μέτρα κάλυψης των αναγκών για την παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους.
Τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης , όχι μόνο δεν έλυσαν προβλήματα , αλλά αντίθετα δημιούργησαν ακόμα περισσότερα , διαλύοντας ότι είχε απομείνει από τη δημόσια ,δωρεάν παροχή υγείας.







Ήδη δε λειτουργούν μικροβιολογικό – ακτινολογικό, δεν υπάρχει αξονικός τομογράφος , μηχάνημα για μαστογραφίες , μαγνητικός τομογράφος, μονάδα οστικής πυκνότητας κ.α. Παράλληλα παρατηρούνται πολλές ελλείψεις σε ειδικότητες γιατρών, δεν υπάρχει φαρμακοποιός κ.λ.π.
Συνάδελφοι, τα προβλήματα στο χώρο της υγείας , αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής των εκάστοτε κυβερνήσεων που θέλουν την υγεία εμπόρευμα για τους μεγαλοεπιχειρηματίες του χώρου οδηγώντας την στην ιδιωτικοποίησή της, είναι πολλά και αυξάνονται διαρκώς .
Η λύση θα δοθεί μόνο μέσα από δημόσια δωρεάν παροχή
υγείας – πρόνοιας για όλους.
Απαιτούμε να καλυφθούν άμεσα τα τεράστια κενά σε επιστημονικό προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, να υπάρχει πλήρη και αποκλειστική απασχόληση του ιατρικού προσωπικού και να αυξηθούν τα κονδύλια για την υγεία από τον κρατικό προϋπολογισμό, με βάση τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και του λαού.
ΟΛΟΙ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Φεβρουαρίου ώρα 9 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στα ιατρεία του Ι.Κ.Α στο Αγρίνιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου