Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.



Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΤΕΙ Μεσολογγίου διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Πώς θα ψάξω για δουλειά;» για τους φοιτητές και απόφοιτους του ΤΕΙ, την Τρίτη 31/5/2011 στις 10:30 π.μ. - 12.30 μ.μ. στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Τα στελέχη του Γραφείου Διασύνδεσης θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για το πώς να ξεκινήσουν την αναζήτηση εργασίας, θα διανείμουν ενημερωτικό υλικό και θα συζητήσουν κάθε απορία γύρω από την αγορά εργασία και τους τρόπους πρόσβασης σε αυτή.
Συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα θέματα:






Συγκεκριμένα θα συζητηθούν τα θέματα:
 Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
 Αναζήτηση εργασίας μέσω Ίντερνετ
 Προετοιμασία για συνέντευξη
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Το Γραφείο Διασύνδεσης λειτουργεί στο πλαίσιο του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου ως ιδιαίτερος θεσμός και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δίκτυο πληροφόρησης και υποστήριξης σε εκπαιδευτικά και επαγγελματικά ζητήματα. και ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στο ΤΕΙ και την αγορά εργασίας.
Απευ¬θύνεται σε φοιτητές/τριες και αποφοί¬τους του ΤΕΙ Μεσολογγίου και όλων των Ανώτατων Ιδρυµάτων της χώρας, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόµε¬νο πολίτη. Το Γραφείο Διασύνδεσης παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης έτσι ώστε να διευκολυνθεί η προσαρμογή των νέων στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου