Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΜΗΣ - ΛΟΥΞ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.



Συγχαρητήρια και εγκάρδιες ευχές προς τις αθλήτριες της «Ορμής-Λουξ» που κατέκτησαν για πέμπτη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα Ελλάδας στο γυναικείο χαντ-μπολ, απηύθυνε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Οι αθλήτριες συνοδευόμενες από το Γενικό Διευθυντή της ομάδας Ανδρέα Κόγκα και τον προπονητή Ιβάν Τσοπ επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη στο γραφείο και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια και τις ευχές του.









«Μας δίνετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση», τόνισε ο Απόστολος Κατσιφάρας απευθυνόμενος στις αθλήτριες και σημείωσε ότι στο παράδειγμα της «Ορμής-Λουξ» διακρίνουμε την ομαδικότητα και τη συλλογική προσπάθεια ως αναγκαίες προϋποθέσεις για επιτυχημένη πορεία υψηλών επιδόσεων και επίτευξη των στόχων.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης σημείωσε ότι η ομάδα της «Ορμής- Λουξ» ως πρωταθλήτρια Ελλάδας και ως εκπρόσωπος της χώρας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να έχει την ανάλογη υποστήριξη, με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, να είναι έτοιμη για κάθε δυνατή βοήθεια.

Τέλος, ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας επισημαίνοντας ότι διακρίσεις όπως αυτές που φέρνει στην περιοχή η ομάδα της «Ορμής – Λουξ» προβάλλουν σε εθνική και διεθνή κλίμακα την Δυτική Ελλάδα και αποδεικνύουν την δυναμική της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου