Τρίτη 24 Μαΐου 2011

9th PREVEZA JAZZ FESTIVAL.

Λίγες μέρες απομένουν για την πραγματοποίηση του 9th Preveza Jazz Festival που θα γίνει στην Πρέβεζα την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαΐου 2011.
Την Παρασκευή 27/5 στις 21:00 θα ανοίξει το φεστιβάλ ένα τοπικό σχήμα οι Τhe Jammers εμπνευσμένοι από την μεγάλη παράδοση των blues.
Θα ακολουθήσουν οι Nils Berg Cinemascope από τη Σουηδία με τη δική τους εκδοχή της τζαζ η οποία θα συνδυάζεται με βιντεοπροβολή. Ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης που δεν πρέπει να χάσετε!









Τη βραδιά θα κλείσουν οι Ibrahim Electric από τη Δανία. Η μπάντα με έδρα την Κοπεγχάγη είναι γνωστή στη Δανία για τους πειραματικούς της ήχους που περιλαμβάνουν jazz, funk, afro-beat, surf και άλλα είδη. Ένα εκρηκτικό τρίο φημισμένο για τις live εμφανίσεις του.
Το Σάββατο πρώτοι στη σκηνή θα ανέβουν οι Marzio Scholten Quartet από την Ολλανδία. Ο Marzio Scholten θεωρείται ένας από τους πιο υποσχόμενους και ταλαντούχους τζαζ κιθαρίστες και συνθέτες της Ολλανδίας.
Το φεστιβάλ θα κλείσουν οι Q ORCHESTRA οκτώ νέοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι μουσικοί. Hard beats, hip-hop και soul αίσθηση, disco grooves, άφθονα latin, afro, και acid jazz στοιχεία σε ένα ανελέητο funky κλίμα, είναι ο φανταστικός μουσικός και χορευτικός κόσμος της Q Orchestra που θα ξεσηκώσουν και το πιο απαιτητικό κοινό! Στο πάρτυ που είστε όλοι καλεσμένοι.
Ενημερωθείτε για το φεστιβάλ στην επίσημη ιστοσελίδα του http://www.wix.com/prevezajazzfestival/2011 ).

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 27&28 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου