Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ίδρυση Ομάδων Πρωτοβουλιών της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο.


Θετικά τα αποτελέσματα της τετραήμερης περιοδείας
του βουλευτή Λ. Αυγενάκη και του Τομέαρχη Οργανωτικού Φ. Νέστωρα


Θερμής υποδοχής έτυχαν στην πόλη του Αγρινίου ο υπεύθυνος του τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο τομεάρχης Οργανωτικού, υπεύθυνος του νομού, κ. Φώτης Νέστωρας, τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της τετραήμερης περιοδείας τους στην Αιτωλοακαρνανία για τα οργανωτικά θέματα του κινήματος.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο κ. Λ. Αυγενάκης προήδρευσε σε συνεδρίαση των στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο ξενοδοχείο Imperial στις 6.30 το απόγευμα, όπου σε μια εποικοδομητική σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα του κινήματος και τέθηκε χρονοδιάγραμμα πρωτοβουλιών. Προγραμματισμένο είναι πλέον στο επόμενο δεκαήμερο να ανακοινωθεί η ίδρυση των Ομάδων Πρωτοβουλιών σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο, καθώς και η στέγαση των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας.





Νωρίτερα, είχε προηγηθεί συνάντηση και ανοιχτή συζήτηση με ενεργούς πολίτες και εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Σημειώνεται επίσης ότι ο υπεύθυνος του τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας παραχώρησε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συνέντευξη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό “Αχελώος TV”, όπως και στην τοπική εφημερίδα «Πολιτεία Αιτωλών και Ακαρνάνων».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου