Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Παρατείνεται ο «Διαγωνισμός Άποψης» της Γέφυρας - Εκπτωτικά πακέτα & αναμνηστικά τα δώρα.


Παρατείνεται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου ο «Διαγωνισμός Άποψης για καλύτερη και περισσότερη επικοινωνία μεταξύ της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και των χρηστών της Ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου» - που διεξαγόταν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και του λογαριασμού Twitter της Γέφυρας - και έληγε σήμερα Κυριακή 26 τρέχοντος.

Η συγκεκριμένη παράταση δίνεται για να μπορέσει να εμπλουτιστεί επιπλέον ο σταθερός διάλογος που διευρύνει τη σχέση της εταιρείας με το κοινό της, αλλά και για να γνωρίσουν καλύτερα οι διερχόμενοι από το στενό Ρίου-Αντιρρίου τα εκπτωτικά πακέτα διελεύσεων, τα οποία προσφέρονται ως ανταμοιβή προς όσους καταθέτουν σοβαρές ιδέες. Οι καλύτερες από αυτές κρίνονται και επιβραβεύονται για τη χρηστικότητα και την καινοτομία που προβάλλουν, από επιτροπή στην οποία συμμετέχουν ειδικοί της επικοινωνίας & εξυπηρέτησης πελατών αλλά και πολίτες









Επιδίωξη της παραχωρησιούχου εταιρείας μέσω του «διαγωνισμού» είναι η συμμετοχή του «πολίτη-πελάτη» στη διαμόρφωση και δρομολόγηση πολιτικών που είναι απαραίτητες για την αδιάλειπτη και αειφορική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό, μετά του πέρας του συγκεκριμένου θεματικού διαγωνισμού, θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Οι απόψεις μπορούν να αποστέλλονται στη διεύθυνση communication@gefyra.gr και στο twitter @gefyra.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου