Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.



ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Συγκλονιστική Συγκέντρωση και Πορεία.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στην σημερινή 24ωρη απεργία.

Η συμμετοχή στην απεργία σε πολλές υπηρεσίες ξεπέρασε το 90%.

Η απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στην οποία συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες απεργοί ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων. Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο με την συμμετοχή τους στην απεργία και την συγκέντρωση απαίτησαν να σταματήσει τώρα η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας.










Απαίτησαν την ανατροπή όλων των αποφάσεων του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου να μην προωθήσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα, που πλήττουν σκληρά τους μισθούς και τις συντάξεις, που ανατρέψαν και ότι υπόλοιπο έχει μείνει από τις εργασιακές σχέσεις, που επιβάλλουν νέα φορολογικά χαράτσια σε βάρος και πάλι του ίδιου εξαθλιωμένου πλέον εργαζόμενου.

Τα κεντρικά συνθήματα της πορείας ήταν: «Πάρτε πίσω τις εφεδρείες – απολύσεις, γιατί έστω και μια απόλυση είναι για όλους μας αιτία πολέμου.», «Να σώσουμε τους ανθρώπους και την κοινωνία και όχι τους δανειστές και τους κερδοσκόπους», «Προστασία και αναβάθμιση των δημοσίων κοινωνικών αγαθών», «Να συνεχίσουμε δυνατά με μεγαλύτερες απεργίες τον αγώνα της ΝΙΚΗΣ.» αποτελούν τους βασικούς στόχους του αγώνα των εργαζομένων που μετά και τη σημερινή επιτυχία της απεργίας αποκτά νέα δυναμική.

Όλοι στον αγώνα…

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου