Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πρόσληψη αναπληρωτών από τους κλάδους Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. για την κάλυψη των αναγκών στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.



Στα πλαίσια των προσλήψεων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ&ΕΒΠ) στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ), πραγματοποιήθηκε η 5η φάση τη Δευτέρα 17-10-2011. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση 5 αναπληρωτών ΕΒΠ και ενός αναπληρωτή ΕΕΠ για την Αχαΐα, ενός αναπληρωτή ΕΒΠ και ενός αναπληρωτή ΕΕΠ για την Αιτωλοακαρνανία, καθώς και 2 αναπληρωτών ΕΒΠ για την Ηλεία.






Μετά την τοποθέτηση των αναπληρωτών, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος, ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. Χονδρογιάννης Βασίλης, η Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. Πιερρή Ευγενία, τα αιρετά μέλη του ΠΥΣΕΕΠ, η κ. Πετρέλλη Μυρσίνη και ο κ. Φλογεράς Χρήστος, καθώς και η κ. Μαυρόγιαννη Θεώνη, αναπληρωματικό μέλος του ΠΥΣΕΕΠ, αλλά και η εκπρόσωπος του ΕΒΠ, Χατζηγιαννάκη Σοφία ευχήθηκαν στους αναπληρωτές καλή δύναμη στο πολύ σημαντικό έργο που ανέλαβαν για την τρέχουσα σχολική χρονιά. Επιπρόσθετα ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε: «Γνωρίζοντας τη σημαντική αποστολή που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε στον τομέα των ΣΜΕΑΕ, είμαι σίγουρος ότι θα πράξετε τα δέοντα ώστε να αντιμετωπίσετε εποικοδομητικά τις προκλήσεις της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, προκειμένου να συμβάλλεται και εσείς, ώστε ο εν λόγω τομέας να χαρακτηρίζεται από ποιότητα και υψηλή παροχή υπηρεσιών. Επιπρόσθετα, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο σας και να σας επιβεβαιώσω ότι η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος θα είναι στο πλάι σας σε ό,τι χρειαστείτε.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου