Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ο. Ε. Σ. Π. & Ν.Ε.



Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας θέλει να εκφράσει την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για την καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στο κλείσιμο των καταστημάτων της 19ης Οκτωβρίου. Η ανταπόκρισή των εμπορικών συλλόγων στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας ήταν δυναμική και σαφής, αφού έφθασε σε ποσοστά 90 και 100%. Στον ενδεικτικό επισυναπτόμενο πίνακα αναγράφονται τα ποσοστά επιτυχίας στις μεγαλύτερες πόλεις της διοικητικής περιφέρειας της ΟΕΣΠ & ΝΕ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπήρχαν αποκλίσεις στις υπόλοιπες περιοχές.

Ο εμπορικός κόσμος της Πελοποννήσου σήμερα ένωσε τη φωνή του με εκατομμύρια επαγγελματίες, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και κοινωνικούς φορείς. Δήλωσε ρητά την αντίθεσή του και την αντίδρασή του στη μεθοδευμένη προσπάθεια διάλυσης του κοινωνικού μας ιστού αλλά και όλων των υπεραξιών που με πολύ κόπο, θυσίες και μόχθο οικοδομήσαμε εμείς και οι οικογένειές μας όλα αυτά τα χρόνια.











Το μήνυμα σήμερα εστάλη και είναι σαφές και ηχηρό περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι έμποροι της Πελοποννήσου βροντοφωνάζουν ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Ας μην ξεχνάμε ότι όσο εμείς το επιτρέπουμε, τόσο οι Κυβερνόντες θα γίνονται πιο ανάλγητοι, πιο σκληροί και πιο άδικοι. Η αποχή μας και η μοιρολατρία μας δεν τους φοβίζουν. Μόνο τον γενικό ξεσηκωμό φοβούνται.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν τον αγώνα μας για τα αυτονόητα. Θα αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε αυτή την οδυνηρή κατάσταση που με ιδιαίτερη ένταση επιβάλλεται στη χώρα μας. Δεν διαπραγματευόμαστε την ύπαρξή μας και δεν αντέχουμε άλλες θυσίες. Η σημερινή επιτυχής κινητοποίηση, δίνει το έναυσμα για νέους αγώνες. Για αγώνες μέσω των οποίων θα διεκδικήσουμε τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών μας, τη βιωσιμότητα των ίδιων μας των οικογενειών.


Εκ της Ομοσπονδίας













ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ 19ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Α/Α ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. ΠΑΤΡΑΣ 100%

2. ΑΙΓΙΟ 90%

3. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 90%

4. ΚΙΑΤΟ 99%

5. ΝΑΥΠΛΙΟ 100%

6. ΑΡΓΟΣ 99%

7. ΣΠΑΡΤΗ 100%

8. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 100%

9. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 100%

10. ΑΜΑΛΙΑΔΑ 100%

11. ΖΑΚΥΝΘΟΣ 99,5%

12. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 95%

13. ΤΡΙΠΟΛΗ 100%

14. ΒΑΡΔΑ 100%











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου