
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι απονεμήθηκε το 1ο βραβείο στην ομάδα φοιτητών που είχαν συγκροτήσει το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το προϊόν «Eco-Parizaki Sea Food” στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Ecotrophelia 2011», που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.
Η Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου, ο Γιάννης Σαρακατσιάνος, ο Δημήτρης Γεωργαντέλης και ο επιβλέπων καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μιχάλης Κοντομηνάς δημιούργησαν το νέο προϊόν που συνδυάζει τη διατροφική αξία των θαλασσινών και την οικολογική αξιοποίηση των παραπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων, σε μία υγιεινή διατροφική επιλογή .
Οι Πρυτανικές Αρχές τους εύχονται ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην επικείμενη συμμετοχή τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Κολωνία και στην παρουσίαση του εν λόγω προϊόντος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA».
Ιωάννινα, 15 Σεπτεμβρίου 2011
Από την Πρυτανεία
Η Αυγουστίνα Γκαλιτσοπούλου, ο Γιάννης Σαρακατσιάνος, ο Δημήτρης Γεωργαντέλης και ο επιβλέπων καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μιχάλης Κοντομηνάς δημιούργησαν το νέο προϊόν που συνδυάζει τη διατροφική αξία των θαλασσινών και την οικολογική αξιοποίηση των παραπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων, σε μία υγιεινή διατροφική επιλογή .
Οι Πρυτανικές Αρχές τους εύχονται ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην επικείμενη συμμετοχή τους στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό στην Κολωνία και στην παρουσίαση του εν λόγω προϊόντος στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ANUGA».
Ιωάννινα, 15 Σεπτεμβρίου 2011
Από την Πρυτανεία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου