Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.



Ανακοινώνεται ότι την 06-10-2011 ημέρα Πέμπτη και από ώρες 12:00 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, η ετήσια ημερίδα – έκθεση Τροχαίας, με θέμα «ΑΙΤΙΑ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ».

Η ανωτέρω εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου μας και του νέου Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας 2011 – 2015.

Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτριος Μαλαβέτας και το αναλυτικό πρόγραμμά της θα είναι το εξής :








12:00 Χαιρετισμοί.

12:30 Ομιλία Διοικητή Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου Αστυνομού Α΄ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Νικόλαου με θέμα «Αιτίες τροχαίων ατυχημάτων και πρόληψη αυτών».

12:50 Ομιλία κ. ΦΡΕΡΗ Ιωάννη. Μέλος του Δ.Σ. Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» και υπεύθυνος Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με θέμα «Οδική Ασφάλεια: Υπόθεση πολιτών».

- Μετά το τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Η ενημέρωση των πολιτών για θέματα οδικής ασφάλειας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Ελληνική Αστυνομία και στο πλαίσιο της ημερίδας παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου