Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.



1 (30-9-2011) το απόγευμα, στo 7ο χλμ της επαρχιακής οδό Αγρινίου - Εμπεσού στη Νεάπολη Αγρινίου, Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Εμπεσό, εκτράπηκε της πορείας του δεξιά και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο.

Στο σημείο προσήλθε σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. και διαπίστωσε το θανάσιμο τραυματισμό του 49χρονου οδηγού.

Για τον προσδιορισμό των αιτίων του τροχαίου ατυχήματος προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.







(1-10-2011) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 19ο χλμ της Νέας Εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στον Αλισσό Αχαΐας, Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 52χρονος ημεδαπός στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο (ρυμουλκό μεταφοράς οχημάτων) που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε θανάσιμα ο 52χρονος οδηγός και ελαφρά ο 46χρονος ο οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου και η 43χρονη σύζυγός του, που επέβαινε ως συνοδηγός.

Στο σημείο προσήλθε σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. όπου διαπίστωσε το θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου ενώ οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο του τροχαίου διεκόπη για πέντε ώρες περίπου. Κατά το χρονικό διάστημα της διακοπής η κυκλοφορία διεξαγόταν μέσω παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πατρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου