Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ANUGA 2011 ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ.



Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Δριβελέγκας θα παραστεί αύριο, Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011, στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2011, που θα πραγματοποιηθεί από 8 - 12 Οκτωβρίου στην Κολωνία, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Γερμανικών αρχών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κολωνία, ο Υφυπουργός θα συναντηθεί με τον Βαυαρό Υπουργό Τροφίμων, Γεωργίας και Δασών Χέλμουτ Μπρούνερ, τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Δασών, Φύσης, Προστασίας του Καταναλωτή και Αγροτικής Οικονομίας Γιοχάνες Ρέμμελ, τον Πρόεδρο της DHW – Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη, καθώς και εκπροσώπους του αγροτικού τομέα.
Επίσης, ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί τα περίπτερα των Ελλήνων εκθετών στην έκθεση ANUGA και θα παραστεί στην εκδήλωση παρουσίασης των τοπικών διατροφικών προϊόντων της Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της Ελλάδας.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.







Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:


Σάββατο, 8/10/2011

9.30 Υποδοχή από τους διοργανωτές της έκθεσης Anuga.

10.00 Παρουσία του Υφυπουργού στα εγκαίνια της έκθεσης.

11.00 Επίσκεψη στα περίπτερα Ελλήνων εκθετών.

13.00 Επίσκεψη στο ελληνικό περίπτερο – Εκδήλωση παρουσίασης των τοπικών προϊόντων της Μακεδονίας - Συνάντηση με εκπροσώπους των Γερμανικών αρχών και του αγροτικού τομέα

14.30 Ξενάγηση στην έκθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου