Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

H Γεωργία Ντάτσικα στα Γραφεία της Ν. Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.



Στα Γραφεία της Ν. Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Αιτωλοακαρνανίας την Πέμπτη 27 Απριλίου 2011 , η νέα Περιφερειάρχης του κόμματος για την Δυτική Ελλάδα ( Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος ) κυρία Γεωργία Ντάτσικα είχε την πρώτη συνάντησή της με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού .








Η κ. Ντάτσικα στα πλαίσια της αναβάθμισης της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ καθώς και των Δημοτικών Επιτροπών του Νομού αφού αναφέρθηκε στην καθημερινή δικαίωση των πολιτικών θέσεων του Προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη , παρότρυνε τους παρευρισκομένους στην ανασύνταξη των δυνάμεων καθώς και στην ετοιμότητα όλων για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και όπως ήταν αναμενόμενο είχε τη σύμφωνη γνώμη τους.
Η κ. Ντάτσικα κατά την επίσκεψή της στο Αγρίνιο έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους και Μέλη του κόμματος , που ήρθαν από διάφορα μέρη του Νομού για να την συναντήσουν. Η ίδια στη συνέχεια δήλωσε την ευχαρίστησή της και αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις υποσχόμενη ανανέωση της συνάντησης με τους Αιτωλοακαρνάνες σε σύντομο χρόνο .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου