Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Β. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.



Ο δρόμος για την αυτόνομη λειτουργία του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας άνοιξε, όπως διεφάνη από την επίσκεψη και τις επαφές που είχε στο Αγρίνιο ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Βασίλης Παπάζογλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας Βασίλης Αντωνόπουλος, που εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη σε όλες τις συναντήσεις, με δήλωση του, χαιρετίζει την δρομολόγηση όλων των διαδικασιών για την αυτόνομη λειτουργία του Πανεπιστημίου.








«Ένας σημαντικός στόχος, με αναφορά στην πνευματική, πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή της Αιτωλοακαρνανίας παίρνει την οδό της υλοποίησης», τονίζει ο κ. Αντωνόπουλος. Και προσθέτει: «Ο αυτόνομος προϋπολογισμός του Πανεπιστημίου και οι ενέργειες που ξεκινούν για την απόκτηση διοικητικού μηχανισμού ενισχύουν αποφασιστικά το Πανεπιστήμιο και σηματοδοτούν την αυτόνομη οργάνωση του. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα παρακολουθεί στενά όλες τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να συνδράμει με όποιον τρόπο της ζητηθεί».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου