Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Α/Κ ΡΙΟΥ & ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤOY ΝΕΟΥ Α/Κ ΡΙΟΥ


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στο τμήμα που συνδέει τον υφιστάμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ρίου με τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», από 28.07.2010 έως 26.11.2011.








Ειδικότερα, θα υλοποιηθεί στένωση του διαθέσιμου οδοστρώματος κατά τρόπο ώστε να διατίθεται μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με πλάτος 3,80 μ., προκειμένου να καταληφθεί το εναπομείναν τμήμα του υπάρχοντος οδοστρώματος και να μεταβληθεί σε εργοταξιακό χώρο, πλήρως διαχωρισμένο από την κυκλοφορία με στηθαία ασφαλείας. Επί των κλάδων εισόδου και εξόδου του κόμβου η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται επίσης σε μία λωρίδα.

Οι ανωτέρω ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής του νέου Α/Κ Ρίου από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (VINCI CGP, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου