Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Σ.Ε.Ε. κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ «Οι λάθος χειρισμοί οδήγησαν στα άκρα»


Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Βασίλης Κορκίδης, αναφορικά με την επίταξη των υπηρεσιών και της χρήσης των φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, δήλωσε τα εξής:







«Η απόφαση της Κυβέρνησης για επίταξη των υπηρεσιών και της χρήσης των φορτηγών Δημόσιας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων θέτει σε αμφισβήτηση την πρόθεση των κυβερνώντων για ουσιαστικό διάλογο. Το να επικαλούνται την επίταξη ως μέσο για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, αποτελεί πρωτοφανές εύρημα το οποίο αφενός μεν δεν λύνει το πρόβλημα αφετέρου δε διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή.
Δυστυχώς, οι κακοί χειρισμοί, η αδιαλλαξία, το πείσμα, ο τρόπος και ο χρόνος επιβολής του «μεταλλαγμένου» νομοσχεδίου, κατέληξε στο χειρότερο αποτέλεσμα που είναι η πολιτική επιστράτευση.
Όσοι φορείς της αγοράς συμμετείχαμε στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, έχουμε μερίδιο στην αποτυχία και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, σε αντίθεση με το αρμόδιο Υπουργείο.
Η ΕΣΕΕ καλεί τους μεταφορείς να μην δώσουν την ικανοποίηση της επιστράτευσής τους και να λύσουν την απεργία μόνοι τους με την προϋπόθεση ότι ακόμη και τώρα μπορεί να ξεκινήσει ο διάλογος».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου