Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Αστακό.


Στη συνέχεια ο δράστης παρασύρθηκε από το όχημα του παθόντα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Κατασχεθήκαν ένα περίστροφο και ογδόντα οκτώ φυσίγγια.


Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στον Αστακό και στο Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48 και 43 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σωματικής βλάβης και της παράνομης κατοχής και χρήσης όπλου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ο 48χρονος κινούμενος πεζός ανέκοψε την πορεία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 43χρονος και πυροβόλησε με περίστροφο τουλάχιστον δυο φορές, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Στη συνέχεια ο 48χρονος παρασύρθηκε από το όχημα του 43χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.








Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου μετέβησαν άμεσα στη περιοχή, όπου συνέλαβαν τον 43χρονο, ενώ ο 48χρονος διεκομίσθει με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στον Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σε έρευνα που ενεργηθηκε στο οχημα του 48χρονου, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο του περιστατικού, οι Αστυνομικοί βρήκαν το περίστροφο με το οποίο αυτός είχε πυροβολήσει και σαράντα τέσσερα φυσίγγια. Στο βυκίο του όπλου βρέθηκαν τέσσερα ακόμα φυσίγγια και δυο κάλυκες, ενώ στη κατοχή του 48χρονου στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου οι Αστυνομικοί βρήκαν άλλα σαράντα φυσίγγια του περιστρόφου.

Ο 43χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το όπλο και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν.

Το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου συνεχίζει την έρευνα όσον αφορά τις ακριβείς συνθήκες τέλεσης των αδικημάτων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου